مشاور تحصیلی برادر بزرگتر

#BARADARE_BOZORGTAR
مشخصات بلاگ
مشاور تحصیلی برادر بزرگتر

مشاور تحصیلى کنکور سراسرى و کنکور کارشناسى ارشد در شهر گرگان
توسط مهندس هانى منوریان (کارشناس ارشد عمران_مدیریت ساخت، از دانشگاه علم و صنعت تهران)
استادیار دانشگاه
سرپرست تیم مشاوره موسسه ماهان
مدیرعامل موسسه برادر بزرگتر
---------------------------------------
تلفن های تماس:
32361957- 017
09123359028

۱۵ مطلب در تیر ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • برادر بزرگتر
ﻣﺘﻔﻜﺮﻱ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ: ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﻣﻬﻤﺘﺮﻳﻦ ﻭ ﮔﺮﺍﻧﺘﺮﻳﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮔﺮﻭﻩ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺻﻔﺎﺗﻲ ﻧﻈﻴﺮ ﻧﺒﻮﻍ، ﻗﺪﺭﺕ ﺧﺎﺭﻕ‌ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﻭ ﭼﻴﺰﻫﺎﻳﻲ ﻧﻈﻴﺮ ﺁﻥ ﺑﺪﺍﻧﻴﻢ ﻭ ﺑﮕﻮﻳﻴﻢ ﭼﻮﻥ ﺍﻳﻦ ﺻﻔﺎﺕ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ ﭘﺲ ﻣﻮﻓﻖ ﻧﻤﻲ‌ﺷﻮﻳﻢ.

ﺧﻴﻠﻲ‌ﻫﺎ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺭﺍ "ﻣﺜﻞ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺷﺪﻥ" ﻭ " ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﺧﻮﺩ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪﻥ" ﻣﻲ‌ﺩﺍﻧﻨﺪ. ﺍﻳﻦ ﻧﮕﺮﺵ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﺭﺍﻩ ﺑﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﻧﻤﻲ‌ﺑﺮﺩ. ﺍﮔﺮ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺗﻼ‌ﺵ ﻛﻨﺪ ﺷﺒﻴﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺷﻮﺩ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻲ ﻣﻮﻓﻖ ﻧﻤﻲ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﺩﺳﺖ ﺑﺎﻻ‌ ﺑﻪ ﺑﺪﻝ ﻏﻴﺮﻭﺍﻗﻌﻲ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻣﻲ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﻣﻜﺎﻥ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻛﺴﻲ ﺷﻮﻳﻢ ﻛﻪ ﻣﻲ‌ﺧﻮﺍﻫﻴﻢ، ﺍﺯ ﺑﻴﻦ ﻣﻲ‌ﺭﻭﺩ.

ﺑﻪ ﭼﻨﺪ ﺗﻠﻘﻲ ﻧﺎﺩﺭﺳﺖ ﺗﻮﺟﻪ ﻛﻨﻴﺪ:

●ﺛﺮﻭﺕ


ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﻳﺎﺩ ﺭﺍﻳﺞ‌ﺗﺮﻳﻦ ﺗﻠﻘﻲ ﻧﺎﺩﺭﺳﺖ ﺍﺯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺭﺍ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺛﺮﻭﺕ ﺑﺪﺍﻧﻴﻢ.

●ﺣﺲ ﻣﺨﺼﻮﺹ

ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻲ ﻣﺎ ﻳﻚ ﺩﺳﺖ ﻭ ﺛﺎﺑﺖ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﻋﻮﺍﻃﻒ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺩﮔﺮﮔﻮﻥ ﻣﻲ‌ﺷﻮﺩ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﻧﻤﻲ ﺗﻮﺍﻥ ﻣﻌﻴﺎﺭ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺭﺍ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺸﺎﻁ ﺩﺍﻧﺴﺖ.

ﺩﺍﺭﺍﻳﻲ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻭ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺵ

ﻣﺎﻝ ﻭ ﺩﺍﺭﺍﻳﻲ، ﺩﺭ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﺟﻨﺒﻪ ﮔﺬﺭﺍ ﻭ ﻣﻮﻗﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ. ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﮔﺮﺩﺁﻭﺭﻱ ﻣﺎﻝ ﻭ ﺩﺍﺭﺍﻳﻲ ﻧﻤﻲ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺭﺳﻴﺪ.

●ﻗﺪﺭﺕ

ﻗﺪﺭﺕ، ﻣﺤﻚ ﻣﻨﺶ ﻭ ﺷﺨﺼﻴﺖ ﺍﺳﺖ. ﻗﺪﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﻳﻚ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺷﺮﻳﻒ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪ ﺍﺳﺖ. ﺍﻣﺎ ﻗﺪﺭﺕ ﺧﻮﺩﻛﺎﻣﮕﺎﻥ ﺳﺮﭼﺸﻤﻪ ﻭﻳﺮﺍﻧﻲ‌ﻫﺎﻱ ﻫﻮﻟﻨﺎﻙ ﺍﺳﺖ. ﻗﺪﺭﺕ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻱ ﺧﻮﺩ ﻧﻪ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﻭﻳﺮﺍﻧﮕﺮ. ﻧﻪ ﺳﺒﺐ ﺍﻣﻨﻴﺖ ﻣﻲ‌ﺷﻮﺩ، ﻧﻪ ﺳﺒﺐ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ.

●ﭘﻴﺮﻭﺯﻱ

ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺭﺍ ﻧﻤﻲ‌ﺗﻮﺍﻥ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ‌ﺍﻱ ﺍﺯ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺩﺍﻧﺴﺖ ﻛﻪ ﻳﻜﻲ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﻳﮕﺮﻱ ﻋﻤﻠﻲ ﻣﻲ‌ﺷﻮﻧﺪ. ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻣﺴﺎﻭﻱ ﺑﺎ ﺭﺳﻴﺪﻥ ﺑﻪ ﻫﺪﻑ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﻠﻜﻪ ﺧﻮﺩ ﺳﻔﺮ ﺍﺳﺖ.

●ﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ

 ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ :

-          ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻫﺪﻑ ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻲ،

-          ﺑﺎﻟﻨﺪﮔﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺭﺳﻴﺪﻥ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﻲ ﺑﻴﺸﻴﻨﻪ ﻭ

-          ﺗﺨﻢ ﺍﻓﺸﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﺳﻮﺩ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ

 

ﺍﮔﺮ ﻣﺎ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺭﺍ ﺳﻴﺮ ﻭ ﺳﻠﻮﻙ ﺑﺪﺍﻧﻴﻢ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺎ ﻣﺸﻜﻞ ﺗﻼ‌ﺵ ﺑﺮﺍﻱ "ﺭﺳﻴﺪﻥ" ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪﻱ ﮔﺮﻳﺰﭘﺎ ﺭﻭﺑﻪ‌ﺭﻭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﺷﺪ ﻭ ﻫﺮﮔﺰ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﻴﻤﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﻧﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﭘﻨﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﻳﮕﺮ ﻧﻘﺪ ﻋﻤﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﻤﺎﺭ ﺭﺳﻴﺪﻥ ﺑﻪ ﻧﺼﺎﺑﻲ ﺍﺯ ﭘﻲ ﻧﺼﺎﺏ ﺩﻳﮕﺮ ﻧﺨﻮﻫﻴﻢ ﺑﺎﺧﺖ.

 

ﺍﻳﻨﻚ ﺑﺮﺍﻱ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﻨﺎﺧﺘﻦ ﺍﺟﺰﺍﺀ ﺍﻳﻦ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﺑﻪ ﻭﺍﻛﺎﻭﻱ ﺗﻚ ﺗﻚ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﻲ‌ﭘﺮﺩﺍﺯﻳﻢ:

●ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻫﺪﻑ

ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻲ ﻏﺮﺽ ﻭ ﻣﻘﺼﻮﺩﻱ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﺤﻘﻖ ﺁﻥ ﺁﻓﺮﻳﺪﻩ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻳﻢ. ﻣﺴﺌﻮﻟﻴﺖ ﻣﺎ – ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻭ ﺩﺭﻙ ﺁﻥ ﻏﺮﺽ ﺍﺳﺖ. ﺑﺮﺍﻱ ﺩﺭﻙ ﻏﺎﻳﺖ ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻲ، ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺑﭙﺮﺳﻴﺪ:

ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭼﻪ ﻣﻲ‌ﮔﺮﺩﻡ؟

ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺍﻧﺪﺭﻭﻥ ﺧﻮﺩ ﺁﺭﺯﻭﻳﻲ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪ ﺩﺍﺭﻳﻢ، ﻭﻇﻴﻔﻪ ﻣﺎ ﻳﺎﻓﺘﻦ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ.

ﭼﺮﺍ ﺁﻓﺮﻳﺪﻩ ﺷﺪﻡ؟

ﺁﻳﺎ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻥ‌ﻣﻨﺪﻱ ﺧﻮﻳﺶ ﺑﺎﻭﺭ ﺩﺍﺭﻳﻢ؟

ﻫﺮ ﺟﺎ ﻫﺴﺘﻲ ﻭ ﻳﺎ ﻫﺮﭼﻪ ﺩﺍﺭﻱ، ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﻣﻲ‌ﺗﻮﺍﻧﻲ ﺑﻜﻦ.

ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻋﻤﻞ ؟

ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻋﻤﻞ ﻫﻢ ﺍﻛﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ.

●ﺑﺎﻟﻨﺪﮔﻲ ﺗﺎ ﻣﺮﺯ ﺗﻮﺍﻥ ﻭ ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩ

ﺗﻨﻬﺎ ﺳﻨﺠﻪ ﻭﺍﻗﻌﻲ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﻣﻲ‌ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻴﻢ ﺑﺸﻮﻳﻢ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻳﻢ. ﺑﻪ ﺑﻴﺎﻥ ﺩﻳﮕﺮ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﭘﻲ‌ﺁﻣﺪ ﺑﺎﻟﻨﺪﮔﻲ ﺗﺎ ﻣﺮﺯ ﺗﻮﺍﻥ ﻭ ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩ ﺍﺳﺖ.

 

ﺑﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﺭﻫﻨﻤﻮﺩ ﺯﻳﺮ ﺗﻮﺟﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺑﺎﻟﻨﺪﮔﻲ ﺗﺎ ﻣﺮﺯ ﺗﻮﺍﻥ ﻭ ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ.

ﺁ- ﻳﻚ ﻫﺪﻑ ﺭﺍ ﻋﻤﺪﻩ ﻛﻨﻴﺪ.

ﺏ- ﺍﺯ ﺍﺻﻼ‌ﺡ ﻣﺴﺘﻤﺮ ﺧﻮﺩ ﻏﺎﻓﻞ ﻧﺸﻮﻳﺪ.

ﺝ- ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻛﻨﻴﺪ.

ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﺍﮔﺮ ﻻ‌ﺷﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺧﻮﻳﺶ ﺑﻜﺸﻴﻢ ﺗﻮﺍﻥ ﺣﺮﻛﺖ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﻲ ﺩﻫﻴﻢ.

ﺩ- ﺑﻪ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺑﻨﮕﺮﻳﺪ.

ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻲ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺭﻓﺖ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺳﻔﺮ ﺗﻮﺍﻥ ﻭ ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩ ﻣﺎ ﭘﻴﺸﺎﭘﻴﺶ ﻣﺎ ﺣﺮﻛﺖ ﻣﻲ‌ﻛﻨﺪ.

●ﻛﺎﺷﺘﻦ ﺗﺨﻤﻲ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﻫﻢ ﺛﻤﺮ ﺩﺍﺭﺩ

ﻣﺎ ﺑﺎ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻲ‌ﺁﻭﺭﻳﻢ ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻲ ﻣﻲ‌ﻛﻨﻴﻢ، ﻭﻟﻲ ﺑﺎ ﺁﻧﭽﻪ ﻣﻲ‌ﺩﻫﻴﻢ ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻲ ﻣﻲ‌ﺑﺨﺸﻴﻢ.

ﺑﺰﺭﮔﻲ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ : " ﺗﻮﻟﺪ ﻫﻴﭻ ﻳﻚ ﺍﺯ ﺍﻧﺴﺎﻥ‌ﻫﺎ ﺑﻲ‌ﺟﻬﺖ ﻧﻴﺴﺖ، ﺍﻣﺎ ﺑﻌﻀﻲ‌ﻫﺎ ﻧﻤﻲ‌ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺟﻬﺖ ﻭ ﻋﻠﺖ ﺗﻮﻟﺪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭﻙ ﻛﻨﻨﺪ. ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻲ ﻫﻴﭻ ﻧﺴﺒﺘﻲ ﺑﺎ ﺁ،ﭼﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﻲ، ﺑﺮﺍﻱ ﺧﻮﺩ، ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻲ‌ﺁﻭﺭﺩ ﻳﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻲ‌ﺩﻫﺪ ﻧﺪﺍﺭﺩ. ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺑﺎ ﻛﻤﻚ ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺩﺍﺭﺩ."



 


  • برادر بزرگتر



حادثه ناگوار جاری شدن سیل در مناطق مختلف ایران عزیزمان 

و خرابی منازل و کشته شدن تعدادی از هموطنان، مایه تاسف و تاثر عمیق همه ی ملت ایران است.

تسلیت به خانواده های داغدار این حادثه

و به امید ایرانی آباد سالم و شاد مثل همیشه

  • برادر بزرگتر

مشاوره تخصصی انتخاب رشته کنکور سراسری 94

شناخت دانشگاه های سراسری در کشور یکی از مهمترین مسائلی است که داوطلبان کنکور سراسری در زمان انتخاب رشته به آن نیاز دارند. با توجه به تعدد دانشگاه های کشور، شناخت تمامی دانشگاه ها بر اساس تمامی ویژگی های جغرافیایی و اقلیمی، امکانات آموزشی، رتبه بندی علمی دانشگاه ها و همچنین نقاط قوت و ضعف این دانشگاه ها بسیار مهم می باشد.

 
داوطلبان کنکور در بسیاری از مواقع در شناخت دانشگاه ها با توجه به رشته مورد نظر دچار خطا می شوند، زیرا هر رشته دانشگاهی در هر یک از دانشگاه ها دارای ویژگی هایی است که داوطلب قبل از انتخاب رشته بایستی به آنها توجه نماید.
 
جهت دریافت مشاوره انتخاب رشته با توجه به تراز و رتبه مجاز شده با مشاوران مجرب ما در برادر بزرگتر تماس حاصل فرمایید مشاوران مجرب ما با ارائه خدمات انتخاب دانشگاه ها و معرفی امکانات آن ها، مشاوره انتخاب رشته دانشگاه سراسری، مشاوره انتخاب رشته دانشگاه آزاد، معرفی رشته¬ های دانشگاهی  و....پاسخگوی شما هستند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین مرکز تماس حاصل نمایید 
تماس از تلفن ثابت : 32361957-017

تلفن همراه: 09123359028
پاسخگویی 8 صبح تا 8 شب 
در صورت عدم برقراری تماس به علت شلوغی خطوط چند بار تلاش نمایید.


  • برادر بزرگتر

انتخاب رشته کنکور سراسری

"برادر بزرگتر"

مشاوره دهنده تخصصی انتخاب رشته


  • برادر بزرگتر

عوامل موثر در انتخاب رشته صحیح کنکور

در انتخاب رشته کنکور سراسری از فاکتور های مهم و اساسی بررسی علاقه مندی و اطلاع از استعداد ها و ظرفیت های درونی خویش می باشد. از طرفی بررسی جامع و کامل از دانشگاه ها و مراکز آموزشی در سراسر کشور و اطلاع از رده بندی دانشگاه های در رشته های مختلف از دیگر فاکتور های اساسی انتخاب رشته می باشد. همچنین اطلاع پیدا کردن از آینده تحصیلی رشته های دانشگاهی در زمینه تحصیلی و شغلی در امر انتخاب رشته بسیار اهمیت دارد. از دیگر فاکتور های مهم در انتخاب رشته در زیر بیان شده است:
 
توانایی علمی 
همواره برحسب توانایی داوطلبان به آن ها اجازه داده می شود به رشته های تحصیلی خاصی وارد شوند. لازم است داوطلبان به نمرات خود توجه کرده و با واقع بینی هرچه بیشتر رشته و محل تحصیل خود را انتخاب کنند. 
 
توان اقتصادی خانواده 
گاهی اوقات لازم است کسی که در دانشگاه پذیرفته می شود برای تحصیل به شهری مسافرت کند که از محل اقامتش دور است. از طرف دیگر تحصیل در رشته های مختلف هزینه های متفاوتی را دربردارد. رشته های شبانه و دانشگاه های غیرانتفاعی نیازمند وضعیت اقتصادی مناسب خانواده ها است. بنابراین افرادی که قادر به تأمین هزینه رشته ها و دانشگاه ها هستند می توانند آن ها را انتخاب کنند. 
 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین مرکز تماس حاصل نمایید 
تماس از تلفن ثابت : 32361957-017

 همراه: 09123359028
پاسخگویی 9 صبح تا 8 شب 
در صورت عدم برقراری تماس به علت شلوغی خطوط چند بار تلاش نمایید

  • برادر بزرگتر

مشاوره تحصیلی یعنی هر آنچه شما باید بدانید تا آینده موفق تحصیلی خود را رقم بزنید. ت

وجه داشته باشید که شما اولین کسی نیستید که می خواهید آینده تحصیلی روشنی داشته باشید.

 راهی که افراد موفقی از آن عبور کرده اند و شما هم بهتر است به همین راحتی از این بزرگراه رد شوید.

 مشاوره تحصیلی یعنی آموزش نقشه راه موفقیت تحصیلی شما توسط برجسته ترین مشاوران تحصیلی کشور.

 مشاوره تحصیلی شامل 

مشاوره تحصیلی دبیرستان،

مشاوره تحصیلی پیش دانشگاهی،

مشاوره تحصیلی کنکورری،

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته ، 

مشاوره تحصیلی رایگان، 

مشاوره تحصیلی دانشجویان محترم و عزیز.

مشاور تحصیلی یعنی استفاده از برترین مشاوران تحصیلی کشور در جهت رسیدن شما با اهداف عالی تحصیلی.

حوزه فعالیت ما در ضمینه مشاور تحصیلی, انتخاب رشته, انتخاب رشته دانشگاهی ,نفرات برتر رشته های ریاضی، تجریب و انسانی همگی از مشاوره های ما برخوردار شده اند.



  • برادر بزرگتر
  • برادر بزرگتر

نکات مهم برای کنکور برای دبیرستانی ها....
 
در بخش مشاوره کنکور بسیاری از دانش آموزان سال سوم و حتی دوم که در کنکور سراسری سالهای آینده دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور شرکت خواهند کرد پرسیده بودند که برای آمادگی در کنکور چه باید بکنند و چگونه به استقبالکنکور رفته و این ایام حساس و سرنوشت ساز را چگونه سپری کنند.
در جواب این عزیزان : 

● توصیه ما به این دوستان شامل چند محور است:
۱) "خود را به درس خواندن عادت دهید". در سالهای آینده که دانش آموز پیش دانشگاهی خواهید بود و تلاش جدی تری برای قبولی در کنکور خواهید نمود ممکن است مجبور شوید بیش از ۶۰ ساعت در هفته درس بخوانید. خیلی از داوطلبانی که در سالهای دبیرستان به مطالعه در ساعات زیاد عادت نکرده اند در این زمان دچار مشکل می شوند. خستگی، بی انگیزگی و پائین آمدن کارایی مطالعه و افت میزان یادگیری می تواند از تبعات این عادت نکردن باشد، لذا توصیه ما این است که مهم ترین وظیفه یک دانش آموز دبیرستانی عادت کردن به ساعات طولانی مطالعه است. این عادت مانند تمامی تغییرات هستی تدریجی صورت می گیرد.
برای اینکه این کار را بهتر انجام دهید به مقاله جدول برنامه ریزی خود کنترل اسکینری مراجعه کنید.

۲) " برای مطالعه خود هدف گذاری کنید". افزایش ساعات مطالعه بدون در نظر داشتن به یک قله خسته کننده خواهد بود. لذا خوب است که با خودتان عهد کنید که تا پایان سال جاری معدلتان را یک نمره افزایش دهید و یا اینکه یک درس ضعیف را به سطح متوسط برسانید. توجه داشته باشید که هدف گذاری شما نه زیاد آرمانی و دور از دسترس باشد و نه زیاد ساده و پیش پا افتاده باشد.

۳) "دروس دبیرستان را تا پایان آخرین تابستان خوب یاد بگیرید". تا پایان شهریور سال قبل از پیش دانشگاهی فرصت دارید که در دروس دبیرستان (سال های اول، دوم و سوم) هیچ نکته ای نباشد که بلد نباشید. البته بلد بودن با توانایی تست زدن متفاوت است. منظور از بلد بودن این است که هیچ مطلبی برای شما غریب نباشد و یا اینکه هیچ فرمول، نکته، قاعده و دستوری وجود نداشته باشد که شما کاربردش را ندانید.

۴) "اولویت با دروس نامرتبط پیش دانشگاهی است." برای سهولت کار درس های پایه را به دو گروه مرتبط با پیش دانشگاهی تقسیم می کنیم. بنابراین توصیه می کنیم دروس مرتبط درس هایی هستند که به نوعی در کتاب های پیش دانشگاهی تکرار شده و یا تکمیل می گردند و دروس نامرتبط درس هایی هستند که در پیش دانشگاهی وجود ندارند. 
واضح است که دروس مرتبط با پیش دانشگاهی را سال آینده خواهید خواند و این خط همواره شما را تهدید می کند که سنگینی درس های پیش دانشگاهی فرصتی برای مطالعه دروس نا مرتبط برای شما باقی نگذارد. تا پایان شهریور قبل از پیش دانشگاهی برنامه ریزی کنید و این درس ها را حتماً یک بار بخوانید.

۵) "برای ریاضی و زبان خود فکری بکنید" درس ریاضی برای دانش آموزان رشته های تجربی و علوم انسانی و دروس زبان برای تمام گروه ها است که نمی توان در یک سال آن را متحول کرد. بنابراین اگر در این درس ها ضعفی دارید اکنون وقت آن است تا قبل از ورود به دوره پیش دانشگاهی فکری به حال این درس ها بکنید.

۶) "تشریحی بخوانید" مطالعه شما در حال حاضر تنها جنبه یادگیری و ادراک دارد و مسأله تسلط و تست زدن اصلاً مطرح نیست لذا خودتان را با تست سرگرم نکنید چرا که نه تنها فایده ای برای شما ندارد بلکه آن تست ها را نیز برای سال آینده خود غیر قابل استفاده می نمائید. تنها مجازید که در آن آزمون های آزمایشی – آن هم مخصوص سال سومی ها – شرکت کرده و تست بزنید. 


دوستان، موفق باشید...

  • برادر بزرگتر
  • برادر بزرگتر